Mobilbloggar

Hejsan på er! Sitter nu i bussen på väg ner till Tammerfors.. Vi är ca 30 st i bussen och vi börjar nog snart vara framme. När vi kommer fram väntar kvällsfika och sedan program som filmgala med mera.. Ha de så bra alla och kom ihåg FRÅGESTUNDEN! Fråga vad ni vill! Vi hörs senare! Puss och kram!

Usch, fysikprov

Hej på er! Nu är jag klar och tänkte läsa lite på fysikprovet innan jag går till bussen. Mamma tog mina väskor och för dom senare till skolan så jag slipper släpa med alla saker i bussen nu på morgonen. Usch, vad fysik är svårt! Fattar inget! Men bara jag blir godkänd så är jag nöjd!
Jo, jag åker ju nu då efter skolan till Tammerfors och vet inte när jag hinner uppdatera nästa gång. Så jag tänkte slänga in en ny FRÅGESTUND så ni får fråga precis vad ni vill! Jag svara på alla frågor när jag kommer hem! Fråga mej vad ni vill!
Och nästa vecka har jag en liten överraskning åt er läsare! Nu ska jag gå och plugga fysik, hörs senare i skolan!

10

Halloweenfesten blev lyckad!

Hejsan på er! Har stressat runt som en galning idag, men jag har fårr mycket gjort iaf! Halloweenfesten blev lyckad och vi röstade fram den bästa markeraddräkten, lekte roliga lekar, dansade och hade knytkalas! Ååå, vad jag älskar barn! Skulle kunna vara med dom hela tiden! Nu har jag packat alla mina saker för resan och ska väl gå och lägga mej nu. Har inte hunnit läsa på provet alls idag och de kommer inte gå så bra!! Vet inte äns om jag kommer bli godkänd!? Men hoppas!
Tänkte iaf visa er vad jag var utklädd till på maskeraden..


1