I used to dance


Tog just ett beslut om att börja dansa igen till hösten!
Har funderat på det nu ett tag och nu disskuterade jag det med mamma och hon tyckte som mej att det var en toppen idé. Eftersom då får jag träning, balans och dessutom göra nått jag tycker är kul.
Dansade i 7 år och efter att jag slutade har jag ångrat mej flera gånger, nu ska jag komma igen och börja på nytt!
3

i Heidis bil


Laurent Wolf - Walk the line [REMIX]
(Jonny Cash)

Stackars Jonny, han skulle säkert gråta om han hörde denna version av hans låt

onsdag 31 mars 2010

På bildkonst ska vi designa och bygga hus åt en kändis, så jag och Nina bygger ett stort hus med strand, trädgård och innomhus pool åt Michael Jackson.
Huset börjar nu ta form och stranden är klar. Men som vanligt går tiden alltid snabbr då man har teckning så vi hann inte riktigt få färdigt den del av huset som vi började med. Hoppas vi har tid på oss ännu 2 veckor annars kan de nog bli tajt med tid om vi skall hinna bli klara.
Måste bara konstatera att maten i skolan denna vecka har varit bättre än vanligt! Ris, broilersås och massa sallad stod på menyn idag. Och även fast jag får specialkost och inte har samma sås som alla andra tyckte jag att deras sås också såg helt aptitlig ut. Ett pluss för det!

Satt på hem med Heidi en timme tidigare. Skjutsade Ida in till stan och sen hem. Matade hästarna och sen for jag på en länk i vårt vackra vårväder!

Nu ska jag städa mitt rum, sy om några jeans till shorts och sen får vi se vad jag hittar på. Ha det bra!