Chokladvofflor


Mamma hade gjort chokladvofflor med gräddglass och vitchoklad åt oss till efterrätt idag. Söndagsmiddag är allt bra!

Var till Pulsen med Ida idag och gjorde lite vidare på vår koreografi. Nästan, nästan klar! Nu ska jag bara mixa låten, skaffa kläder och sedan är vi redo.. nästan iaf. Alla måste ju hinna lära sej stegen också.

Nu duschen för att ikväll kunna ta en tidig kväll. Gonatt!

TJ 68

Min helg

Fredag:
Skolan, gym, stan, Andreas kom hit på kvällen och vi kollade Idol.
Lördag:
På lördag morgon när jag dragit upp Andreas ur sängen och efter att vi ätit frukost gick jag ut till stallet gjorde hästen i ordning och red till manegen. Andreas, mamma och pappa tog bilen och kom till manegen för att se på. Ridningen gick bra och ponnyn var duktig!
Red hem efter ca 30 minuter i manegen. Tog en dusch, fixade syrrans hår till en halloweenfest och skrattade ikapp med Andreas och Amanda åt min underbara 6 åriga kusin och han kommentarer.

Amanda sitter framför spegeln i mitt rum och jag fixar hennes hår med plattången. Andreas och Steven(min kusin) står vid datorn och kollar hockeybilder. (vad annars?) plötsligt kläcker 6 åringen ur sej:
-Vaah? har int honde nå kläder på sej??
Amanda och jag rusar till datorn för att se vad Andreas riktit visar för bilder till 6 åringen. Det visade sig som tur vara en bild på en flicka som hade vita kläder och med isen som bakgrund såg det nästan ut som om hon inte hade kläder. Tur!

Steven till Andreas: När man spelag hockey kan man int ha långt hår! å int skägg heller!
Andreas: Jå, nog kan man ha ganska långt men int för långt!
Steven: Nå om skägge böri ta i isen så kan man snubbla!


Härliga kusinvitamin!

När jag hade fixat syrrans hår, blev det mat. Och 4 tiden for jag och Andreas in till stan för att se filmen Wall street på bio. Filmen var bra trots att jag bara förstod hälften. Jag tror att man måste vara ganska insatt för att förstå vad den handlar om. Men min pojkvän som är mycket mera insatt än vad jag är fick förklara allt för mej.

När filmen var slut och vi gick mot bilen fick jag syn på min småkusin från Helsingfors inne på Hese. Hon fick syn på mej och i samma sekund rusade båda mot ingången. Vi möttes i dörren och det blev en stoor kusinhug vid dörren. "Vad gör du här?" " Vad gör du här själv i Vasa?"
Det var kul att träffa henne eftersom jag inte sett henne på länge och det var nog kvällens bästa överraskning!

For hem till Smedsby där vi kollade hockey och film..

När jag sedan ställde klockan på 09.15 varnade telefonen att alarmet kommer flyttas frammåt en timme eftersom det under natten kommer byta tid till vintertid. En timme längre sömn, Ojaaa tack!Söndag:

När klockan sedan ringde 09.15 nästa morgon var det bara att stiga upp eftersom det var dags för ett besök på Citykyrkan i Vasa eftersom vi håller på med ett projekt på Rella i skolan. Så jag steg upp, tog en dusch och sedan skjutsade Andreas mej in till stan. Väntade utanför på Jenny och när hon kom gick vi in.
Mötet tog hela nästan 1h och 45 min och efter det kunde man konstatera -Aldrig mer!
Det var inget för mej även om det kanske var ett ganska intressant besök.

När mötet äntligen var slut kom mamma och pappa och hämtade mej från stan och vi for till Andreas för att hämta mina grejer, sen via ABC för att tvätta bilen och sen hem..

Detta var min helg i ett nötskal och nu börjar denna lida mot sitt slut men innan den nya veckan kan börja ska jag och Ida fixa ihop dansen så nu drar jag till vårt dansutrymme och fortsätter på dansen. See ya!

söndag


2