stockholm i mitt hjärta

Skulle bra kunna tänka mej att flytta hit efter två toppen dagar här i Stockholm! Stortrivs här och har idag varit till outleterna i Barkarby, gått på IKEA, handlat karamell kungen godis på Ica, sett Solsidan och nu myser vi till Sherlock Holmes i soffan med godis inhandlat på Ica för 16 kronor..1

shopping, hockey, mat och bio

.. det är vad vi har hunnit med idag! Steg upp lite efter 9 trodde vi men klockan på telefonen hade inte ställts om så vi vaknade i själva verket efter 8. Åt frukost och for sen in till stan. Har shoppat hela dagen, sett AIK - Modo, ätit mat på stan och varit på bio. Nu sitter vi hos morbror Jonas och hans fru Erica, har just kommit hem från stan och ska nu gå och lägga oss. Imorgon bär det av till Ikea, outlets i Barkaby och där blir det mera shopping.

Gonatt på er, vi hörs ha det bra!

mina kära vänner och galna minnen

Jag måste bara säga att jag är så otroligt lycklig som har alla dessa vänner runt mej som stöttar mej, gör mej på bra humör, får mej att skratta, gråta och lyssnar på mej, säger sin åsikt och hjälper!

Jag kan inte ha bättre vänner!

Jag skulle vilja uppmuntra alla att någon gång ex. i bussen på morgonen till skolan att bara sätta sej ner med musik i öronen, koppla bort allt och bara tänka på alla positiva saker i livet och på hur bra ställt du har det.
Tänk på gamla minnen, roliga stunder och på framtiden på allt roligt som kommer hända!