Stranden och fotis match


Hjälp vilken härlig dag det har varit idag!Igår blev toppen! Måste ha varit en av de bästa utekvällarna på hela sommaren, och sådana kan jag säga att det har blivit rätt många av! Vi började hos Tony med gänget, betalade in oss till cluben och kom tillbaka till lägenheten. När klockan blev krogdags drog vi till Fontana! Det blev en sen kväll med skratt, dans, prat, nya människor, vårrullar, drinkar, musik, erbjudanden och kvällen slutade inte före klockan 8 på morgonen..

Vaknade inte före 12 idag. Bestämde mej för att fara till stranden för att dega med Sockan, Dääli, Viktor och Erro men bilen fick motorstopp och stannade i Sundom så pappa fick köra in mej till stan. Låg och solade, simmade och gick sedan in mot stan för att hälsa på Emma som jobbade medan Sockan gick hem för att byta kläder, Erro för att träna och killarna lämnade på stranden. Snackade med Emma i över en timme, åt en sallad och bekantade mej med hennes arbetsplats. Emma, är ju bara för härlig tjej man blir så glad av att prata med henne!

Sockan ringde och jag fick kila iväg från centrum ner mot sandviken för att hinna få plats till den nästan helt fyllda arenan. Det var dags för match VPS-JARO.
Sockan och jag tippade att matchen skulle sluta 3-1 till Jaro. Men inte ett ända mål fick dom in och matchen slutade 0-0. Men med fint väder och bästa sällskapet, och bra spel gjorde det inget att det inte gick som vi hade tippat.

Sommar ♥

THE ARK.


kvällen kommer dansas på Fontana


Bilden är från Holyday love på Facebook.

Ska iväg mot stan nu för att gå och betala in mej till Fontana med Sockan och sedan möta resten på bryggorna eller i en mera sönder härjad lägenhet för att senare slå klackarna i taket på dansgolvet!