nya koftan


Köpte en kofta från Kappahl idag i stan. Gillar färgen och mönstret!

min fin fina tisdagVaknade en halv timme senare än vanligt, hoppade i duschen och klockan halv nio stog jag klar för att fara till besiktningsstationen. Väl framme, kom nervositeten men jag lugnade ner mej innan jag gick in i det lilla rummet som så många gånger fått ta emot nervösa skribenter.
Jag tyckte efter några frågor att det gick helt okej men var inte alls säker på om jag skulle klara alla frågorna.
När damrösten sedan sa: "nu ska vi kolla igenom dina resultat.. du har blivit...(pulsen stiger) ..GODKÄND i provet! jag flyger av stolen med ett stort leende och går stolt ur rummet.

Mamma skjutsade mej till skolan och jag fick ut mitt matteprov som kanske inte hade gått riktigt lika bra! Men jag är glad ändå. Satt ute på dagen och pluggade rella, lämnade in några uppgifter med deadline dagens datum (bra att man alltid sparar sej till sista sekunden). Efter rellaprovet som gick helt okej, hoppade jag och Jenny på bussen till stan. Sprang runt hittade lite smått och gott, en present och slutligen hamnade vi på glass (igen), och jag behöver väl knappast säga var!?

Jenny rusade till bussen och jag träffade på Jontta. Pratade i nästan en halv timme och sedan gick jag vidare för att fortsätta jakten efter en klänning. Hittade en som får duga och sprang sedan efter en kofta som jag kollat in.

Mötte upp Joonas, Roope och gänget för en fika på Arnolds. Efter en stund kom Toffe och joynade oss. Mamma ringde och jag gick för att vänta på henne, Toffe följde mej och jag höll bokstavligen på att blåsa bort! Varifrån kom stormen?

Körde hem, vilket inte gick så bra eftersom jag var trött efter en lång dag. Hemma blev det mat och en powernap.

min dag i korta drag, mera bilder kommer!

teoriprovet avklarat!!

Jag gjorde det! jag blev godkänd i bilteoriprovet på först försöket! nu är jag ett steg närmare körkortet!!