kärleken till musiken
Att köra den stora stadsjeepen hem från stan i mörkret. På motorvägen i hundratjugo. Med farthållare som håller farten konstant. Men bästa musiken dunkande ur högtalarna. Det känns som jag svevar. Musiken gör min dag, varje dag!
3

done did it

Gårkvällen fördrev jag med Sockan. Vi satt hela 5 h på Shell (Simpukka). Det började med varsin kopp varm choklad och slutade efter vilda diskussioner med panini och hotdog. Härligt att få vara tillbaka och få höra hur alla har det och ha haft det medan jag vart sjuk.


Idag slutade min skoldag 10.05. Jag stannade dock kvar för att hjälpa till och planera ABI-sitz osv..de kommer bli skitnice btw!

Satt på med Nina in till stan där jag gick och fördrev lite tid, hittade ett par skor som jag la undan och när klockan var något över 12 kom Janne in till stan och vi gick och lunchade. Idag blev det pizza. (Efter att jag blev sjuk har dieten helt skippats. Nya tag igen när jag är helt frisk).
For till Brändö, lyssnade sönder högtalarna och for sen hem för att äta.

Blaa blaa.. det känns som om jag inte har något att skriva.. Så NY START fr.o.m imorgon! då ska kameran fram!

Ha det bra!

här har ni iaf en riktigtbra låt:

kaffe med bruuden


Ska fixa käk åt mej och syrran och sen dra på kaffe med Socka för att fånga upp allt som hänt medan jag varit sjuk. Äntligen!