Kanelbulle till kvällsmål

Har bakat massor hela kvällen för att frysa in. Vi har gjort en äppelpaj av äpplena vi plockat, två plåtar bullar och en långpanna hallonrutor. Nu har vi så att vi klarar oss ett bra tag om vi får gäster. Ni hör, det är bara att komma och hälsa på! Vi har frysen full och recept på lager. Nu har vi precis mumsat i oss varsin välförtjänt bulle och det nalkas läggdags för mej som jobbar 9-16 imorgon och på söndag.
 
Idag har jag hunnit jobba på Sats, ta en smoothie i stan med Jossan som ha vart på Coldplay igår, jag har hunnit shoppa smått, handla med killen, posta brev, betala räkningar och bakat. Nu ska jag krypa ner med min sprillansnya Egoboost magasin. Godnatt!

Godmorgon från ett soligt Stockholm

Jobbar mest hela tiden. Stiger upp tidigt för att ta tåget mot Sollentuna, där jag sen jobbar, tränar och jobbar. Igår var jag till mitt andra jobb, familjen. Hämtade från Skola och dagis och gick sen hem för att äta mellis m.m. Jag trivs på jobbet men önskar att dagarna var längre så man hann göra mer på kvällarna när man kommit hem. Men jag skall inte klaga, jag har jobb vilket har visat sej vara svårt att få här. Nu har killen också fått jobb (han är på väg på introduktion idag) så snart jobbar vi båda. Ikväll ska vi passa min kusin L, medan hennes mamma och pappa ska bort. Det ser jag fram emot. Men först ska jag jobba 9:30-13:30 och 16:30-19. Ha en bra torsdag mina vänner!
1

pepp till mej själv

 
Allting rullar på bra nu! Jag har världensbästa jobb på SATS. Vi har en lägenhet som börjar kännas riktigt hemtrevlig, jag har fått nya vänner och bekantan, vi har besök av Cessi som är hemkommen från Ayia Napa, jag börjar tillfriskna och att bo i den kungliga huvudstaden med evenemang och konserter varje dag är inte så dumt. Igår träffade jag Anna och vi gick till ett mysigt café mitt i stan för att snacka om livet i storstan över varsin kopp te. Mysigt! Tidigare, förra veckan var vi på Hockeymatch, Skansen och Gröna Lund med Jannes bror, Jessika och Roope. Mycket trevligt!
 
Nu när allt annat flyter på så bra så ska jag också passa på med att komma igång med träningen igen. Börja äta nyttigare och ta hand om min kropp. Ska försöka få med killen på det här också så vi började idag med en lååång kvällspromenad. Och imorgon startar jag dagen på gymmet innan jobbet. Perfekt start på en tisdag!
 
1