Sjuk. Igen.

Blev kräksjuk natten till torsdagen. Fy och bläh. Är lite piggare idag men har fortfarande kvar illamående.

December smyger sig på. Imorgon firar vi lillajul och på söndag första advent.

På tal om jul. Julen är för mej en mycket viktig tradition! Jag vill att allt ska vara så som det brukar vara och jag håller hårt på alla traditioner. I år är annorlunda. Det är första året som jag kommer vänta in julen på annat håll än hemma. Det är nu som jag och min kille ska skapa våra egna traditioner, välja vårt eget julpynt och handla vår egen julmat. Ni vet, man har ju traditioner kring julen som t.ex. vi firar alltid lillajulmorgon med julfrukost, julmusik och jag har alltid blivit väckt av mamma. Vi brukar sitta runt frukostbordet hela familjen i flera timmar. Nu, iår är det bara jag och Janne. Mysigt, men annorlund. Dessutom kommer vi åka bort 2 veckor till Sydafrika.
Så denna jul kommer inte bli lik de andra. Men jag tror den kommer bli mycket bra! Jag kommer få spendera den hemma i Vasa med vänner, släkt och familj. Julen för mej är gemenskap, värme och kärlek.

Nu har vi julpyntat hemma hos Keko-Smeds. Ljusen i lyktan brinner, julmusiken snurrar från nytillagda Spotify-spellistor. Glöggen kokar på spisen och nu vill jag bara krypa ner i soffan och avnjuta den med honom.

ny bloggdesign inom kort!

Har länge hållit på med en ny bloggdesign men den är inte riktigt klar än. Jag har börjat göra lite tidsinställda inlägg också så ni har nått att läsa medan jag reser till Afrika. Under resan kommer jag blogga så mycket jag kan och hålla er uppdaterade med fina bilder. Jag hoppas ni alla mår bra där ute! Har ni önskemål eller frågor låt mig veta så ska jag göra ett inlägg om det. Kram ♥
1

Tisdag 27/11

Om drygt en vecka sitter vi på planet mot Afrika. Låter bra i mina öron har alldrig kännt att det ska bli så skönt med semester som nu. Idag var jag till Karolinska Institutet och fick en del papper och information. Kanske jag ger det en ny chans nästa höst. Kanske. Vi får se vad som händer under året. Idag regnar det i Stockholm och jag har jobbat, träffat Shona, tränat och nu väntar mera jobb. Lovar bättre och roligare uppdatering fr.o.m. imorgon! Kram på er ♥