Never say never

 "Hur många kramar finns det i världen?"

"Justin Bieber Never Say Never" Perfekt kvällsunderhållning en fredag som denna när killen är ute och firar och jag sitter hemma ensam med lite choklad.
 
"A Walk to remember"
 
Har de senaste dagarna sett såna fantastiska filmer. Helt otroliga! Jag älskar att se filmer som ger mej en känsla och något som jag sen kan gå och fundera över i veckor. Filmer som får mej att må bra! Även fast den sista filmen på min lilla lista är väldigt sorgligt så har den ett alldeles fantastiskt fint budskap! Så har ni en stund, se de här filmerna. Jag lovar, ni kommer inte bli besvikna ♥
 
Nu har jag några filmer till på min lilla lista som jag ska ta mej tid till att se här någon dag. Bl.a. "Hur många lingon finns det i världen" som jag ännu inte sett. Någon där ute som sett den? Vad tyckte ni?
 
 
Imorgon ska jag stå på scen och hålla min första Lesmills klass på SATS i Sollentuna. Spännande! Det ser jag fram emot! Imorgon eftermiddag väntar skola och fortsättningen av Optiker-kampen följt av pub-kväll.

bloppis del??

När man konstaterar att -näe jag väljer ju aldrig detta plagg även fast det är snyggt, för det sitter ju inte bra på mej eller känns rätt då är det dags att sälja vidare till någon annan som bär kläderna snyggare än mej.
 
En ljusrosa skjorta från H&M storlek S. Pris: 5€/45kr
Svart lite länge skjorta från Indiska storlek S. Pris 5€/45kr
Randig, långklänning från Kappahl storlek S. Pris 5€/45kr
Virkad klänning från H&M storlek S. Pris 10€/90kr
 
Kommentara, sms:a, sänd mej ett mail eller ett facebook meddelande om du tycker något verkar intressant! Pris kan diskuteras!
 
1

Första dagen i plugget

Som några av er säkert redan vet så började jag mina studier på Karolinska Institutet igår. Tre-fyra år på Optikerprogrammet har jag framför mej som det ser ut nu. Spännande!
 
Dagen började med förregistrering. 62 st nya studenter klev in i det lilla rummet. Vi fick våra taggar till alla dörrar på KI och en hel hög papper med information. Vi delades in i mindre grupper och gick guidad tur på St. Eriks ögonsjukhus där vi kommer hålla till. Helt perfekt för mej när jag bara kan ta blåa in till fridhems och sedan gå 450m. Tar mej ca en halv timme. Efter guidadtur i lokalerna var det dags för lite information innan vi drog iväg på busstur genom Stockholm för att se alla campusområden. Vi delades in i lag, 7 studenter i varje lag. Sen var det dags för frågesport i bussen följt av middag och mera lagtävlingar. Kvällen slutade åtta tiden. På lördag fortsätter "nollningen" med fler lagtävlingar. Vad jag kan döma efter första dagen verkar vi vara ett härligt gäng och jag hoppas vi alla ska trivas tillsammans och hjälpa varandra på vägen!
1