Över en kopp kaffe

I måndags träffade jag Jontta över en kopp kaffe inne i stan. Mycket trevligt att ses och disskutera livet i Stockholm och alla omställningar och erfarenheter flytten hit har medfört. Intressant hur livet kan förändras så mycket på så kort tid.

Imorgon ska jag träffa finaste Michaela som kommer till Stockholm på besök. Vår fika imorgon är något jag sett framemot länge! Denna människa är så otroligt inspirerande och driven! Jag lovar att tiden kommer bli knapp, vi har mycket att disskutera har jag på känn. Michaela, Stockholm hälsar dej varmt välkommen!

Nelly Pop Up Store

Började dagen på gymmet. Tredje morgonen i rad, börjar känna mej riktigt duktig. Imorgon får dock bli vilodag. Jag börjar så sent som kl tio. Skönt!
 
Efter att jag hade tränat jobbade jag några timmar innan jag tog lunch och åkte in till stan för att besöka Nellys Pop up store. Riktigt snyggt hade dom gjort! Mercedes-Benz hade rullat in fina bilar i kungsträdgården och en stor monter som visade ett klipp från Tiger of sweden's visning. Vid halv fyra åkte jag tillbaka till Sollentuna för att jobba ytterligare några timmar. Känns som att jag bor på gymmet nuförtiden!
              Hängde i repan med Shéné som jag inte hade träffat på länge. Alltid lika skönt att få snacka av sej lite efter dagen. 12 minuter över åtta fick jag sällskap på tåget av Niclas som skulle åt samma håll. Trevligt! Jag gillar tågresorna. Jag har inget emot att åka varken tåg eller buss! Jag brukar utnyttja tiden till att sitta och svara på mail, läsa, prata i telefon eller blogga. Men däremot tycker jag inte om ifall det blir många byten. Då hinner man knappt få fram boken innan det är dags att kliva av ett tåg för att ta nästa.
 
Nu ska jag sova. Sömn, det har blivit allt viktigare för mej. Jag undrar om det är en sak man inser med tiden, det att sömnen är så viktig? Förr hände det ofta att jag inte sov mer än 6h / natt. Nu sover jag 9h eller mer varje natt. Sover och tränar jag regelbundet, då äter jag också nyttigt och mår bäst. Godnatt

Träningsmotivation

Det är så sköt att ha träningsmotivation och hälsan! Jag känner mej pigg och träningen känns rolig. Jag ser framemot lördagen som kommer spenderas i Globen på The Nike Blast. Men innan det väntar veckans tredje morgonpass imorgon, onsdag. Det är lite varmare ute och jag det är nästan ljust när man går till jobbet på morgonen. Skönt!

Imorgonbitti när jag ställer mej på löparbandet kommer Tiesto - Maximal crazy basa i mina Beats by dr. Dry. Den lyfter hela Hovet när Djurgården kommer in på is och efter förra lördagens match fick den dyka ner i min iPhone direkt.  Nu ska jag nog sova så jag orkar mej upp och iväg. Godnatt på er!