Klubben är helt vild nu

Vädret här är alldeles strålande! Igår njöt vi av solen på gamla stans gator. Jag kom på att jag behövde en simdräkt så vi gick till Stadium. Ta tre betala för två och vi kom hem med en simdräkt och två kepsar.

På kvällen var det dags att fira Hanna som fyllt 21 år i veckan. Vi började på O'learys Norrtull med discobowling. Kanon stämning med bra musik! En timme senare kunde vi kora Amanda som vinnare. För mej gick det däremot mindre bra. En strike och 5 spare. Däremellan mindre lyckade kast. När vi var klara tog vi taxi in till Norrmalmstorg. Klockan 20:30 var ett bord på Berns dukat till oss. Vi beställde en drink i baren och inväntade de andra. Vi beställde in olika rätter som vi alla fick plocka i oss. Sushi, jätteräkor, vårtullar, dumplings, kött, såser, ris, sparris med nudlar och mycket mer! Vi åt för 3700kr. Det var nog den bästa maten jag ätit på mycket länge! Vi lämnade bordet klockan halv 12 för att dansa fram till stängning. Åh så rolig kväll! Tack alla som var med och grattis igen till Hanna!

 

The pain you feel today, will be the strength you feel tomorrow

 

låååång fredag


Hej på er!
 
Klockan 09.00 klev jag in genom dörren på Sats. Jobb väntade och det blev en hektisk fredag! Hjälp så mycket folk alltså! Halv två kunde jag unna mig chokladkaninen som jag fått i påskpresent av Jenny, samtidigt som jag fick ge min påskpresent i form av ett fyllt påskägg till min kära kollega.
 
Klockan tre hade jag bestämt träffis med Jenny och Johan som är här över påsken. Jag stod utanför Åhléns och fick plötsligt syn på en välbekant, röd jacka. Det blev ett kärtåterseende! Vi bestämde oss för att ta senlunch i Kungshallen. Tack för lunch med er! Ni är toppen!
 
Igår åt jag lunch med min fina vän Shéné, där efter körde vi ett stenhårt benpass. Jag kan säga att det känns idag! Hade svårt att slå mig ner i soffan för rumpan och benen värkte så. Men nu är jag benkad och kan se semifinalmatchen mellan Färjestad och Luleå. Kram på er