Arigato Sushi Wok

Vi börjar få ordning i lägenheten men kylskåpet är alldeles tomt så vi kilade ner till grannhuset ochh köpte sushi från Arigato sushi. Bästa sushin! Nu ska vi njuta av sista dagen i maj på balkongen. Ännu en månad börjar lida mot sitt slut. Det har varit en händelserik månad! Jag ser fram emot juni, juli, augusti!
 
Imorgon får ni där hemma i Finland sommarlov och jag önskar er en trevlig skolavslutning och ett härligt sommarlov! Själv är jag ledig hela helgen och de har lovat oss fint väder så vi ska passa på att vara ute!

sista maj

Hej på er! Sista maj idag vilket innebär att min fd ponny har födelsedag. Jag saknar henne och tiden med henne. Jag saknar att få rida och pyssla om henne. Jag har sagt att så fort jag hittar ett stall här så ska jag prova rida. Men att gå från att ha haft egen häst i eget stall på gården till att rida runt, runt i en timma på en ridskolehäst är inte samma sak. Mest roligt vore om jag hittade någon med privathäst som behövde hjälp med ridningen någon gång i vecka. Ska kika runt lite nu i sommar så får vi se hur det blir. Grattis Chaila! Jag saknar dej, puss på mulen ♥
 

ett år sedan

Tiden bara rusar iväg. Det är ett år sedan jag stolt kunde ta emot den vita mössan framför pubiken, hålla studenternas tacktal och sedan bjuda hem gäster, fira och sen äta middag med alla studenter på Strampen. Jag önskar alla blivande studenter ett stort Lycka till på lördag! Grattis!