#nästansomhemma

Idag gick jag upp och gjorde mej klar för att åka in till stan. Hämtade ut biljetterna till helgens evenemang och strosade runt mellan julpyntet på Åhléns. Innan jag åkte hem gick jag via den Finska butiken i hötorgshallen för att köpa med mej lådor till helgen. På Willys hittade jag finskgögg från VIP och Malaxlimpa. Imorgon har vi speckat shema så vi får fira lillajul på söndag istället. Då blir det traditionellt, finskt med lådor, skinka, malaxlimpa, finskglögg och julstjärnor. Som det ska va! Här i Sverige äter man mycket sill och fisk på julen samt ribs, köttbullar, sylta, dopp i grytan, jasnons m.m. Kul att traditionerna är så olika! Vänner, snart kommer jag hem ♥
2

november bloppis

"Pippikofta" från Serious Sally. Storlek:pris: 100kr / 10€

Ljusrosa klänning från only. Storlek: XS Pris: 50kr / 5€
 
Virkad klänning från H&M. Storlek: S Pris: 50kr / 5€

Blå skjorta från Ginatricot. Storlek: 36 pris: 100kr / 10€

Gymtights från Adidas, använda två ggr. Storlek: 36  Pris: 100kr / 10€

Randig klännin från H&M. Storlek: XS Pris: 50kr / 5€
 
 
Lämna en kommentar, maila mej, ring mej, sms:a eller skicka mej ett facebook meddelande om du är intresserad av något! Pris går att diskutera!
Sthlm - adidas - bloppis - kläder - loppis - second hand
1

middag på T.G.I. Friday's

Go' kväll! Idag har jag spenderat timmarna mellan klockan nio och fem i skolan. Efter fem åkte jag in till city för att gå och äta middag på T.G.I Friday's med Anna. Tack vännen, det var verkligen kul att ses igen! Alltid lika trevligt!

När jag kom hem överraskade Janne mej med glass från glassbilen. Ni vet såna ispinnar där halva pinnen är en färg och den andra en annan? Såna man åt när man var liten! Dom är så goda! Nu är klockan alldeles för mycket och jag borde verkligen sova så jag orkar mej till räknestugan imorgon. Vet ni, imorgon är det redan sista gången BTM innan julschemat drar igång. Hjälp vad fort det gått! Jag tyckte att vi nyss började. Imorgon har vi iaf öppethus och det ska bli riktigtkul att visa upp vad vi jobbat med under hösten.
Go'natt nu!
 
Boomerang 20049 - Burberry - Engineer High 43 - Primeboots - jackie