Just because it’s black in the dark, Doesn’t mean there’s no color

jacka Just over the top / skjorta Ralph Lauren / byxor Vila / klocka DKNY / till det Primeboots
 
Torsdag. Höstlov från BTM vilket betyder ledig kväll och ikväll ska jag faktiskt bara ta det lugnt. Städa, dammsuga och sedan fortsätta kolla mina kära Friends avsnitt. Vet ni, jag trodde verkligen aldrig att jag skulle fastna så för den här serien så som jag gjort.
 
Jag ser fram emot morgondagens RBMA Weekender på Berns. Helgen är ledig. Det ska bli så otroligt skönt med helt ledig helg! Jag ska plugga, träna och bara ta det lugnt. Imorgon börjar godisstrejken och jag ser verkligen fram emot det! Träningsperioden rivstartar också imorgon. Nu ska jag verkligen ta mej själv i kragen. Hösten är en period när jag stänger in mej själv och bara vill att det ska bli ljust igen så jag kan vakna. Men denna mörka månad november ska jag göra så bra jag bara kan och denna månad kommer jag satsa på träning och hälsa. Jaa..och plugget förstås.   
DKNY - Engineer High 43 - Primeboots - Ralph Lauren - jott - justoverthetop - mode - modeblogg - ootd - outfit - skjorta
2

Chewits

Chewits är tillbaka! Denna fantastiskt goda smak som verkligen påminner mej om barndomen. Om tiden då man fick lördagsgodis. Nu är dom tillbaka, i Vasa iaf. Härligt! Joni och Jessica hade med sig det till oss när dom kom. Nu har jag bestämt mej för godisstrejk fr.o.m november. Vilket betyder övermorgon. Ska passa på att öppna en chewits för att fira skolframgång.

åtta bilder

Jag hoppas ni mår bra där ute! Själv mår jag fin fint! Jag har precis kommit hem från jobbet och har en skoluppgift att ta mej an innan jag stänger ögonen för idag. Har ni föresten haft storm hos er? Jag har inte lagt märke till någon storm men har hört att det stormat och blåst väldigt kraftigt på många ställen runt om i landet. Blåst lite har det, men inte stormat. Höstmysigt har vi det och jag är glad åt att vi snart går in i november! Jag hoppas på lite snö snart också.

Nu ska jag läsa igenom morgondagens lab-uppgift. Vi hörs!
Betterbodies - Boomerang 20049 - DKNY - Engineer High 43 - Gant - Nike - Primeboots - Ralph Lauren - Toryburch - dagens - girl - henryloyd - hunter - jott - justoverthetop - kofta - leevis - läderstövlar - mathilde - mulberry - oddmolly - ootd - outfit - sats - stil - stockholm - style - stövlar - todays