min vistelse hemma i Vasa

Nya Sale i Solf hade det jag var ute efter, nämligen lite SukuLaku! Annars tycker jag det är alldeles strålande att butiken är tillbaka! Längre öppethållningstider och massa nya varor. Tummen upp!

Amanda är inne i en Friends-period så vi såg på Friends innan hon åkte till skolan. iPaden följde henne från påklädning, till frukostbordet, till tandborstningen och ut till hallen tills klockan var så mycket att det var dags att rusa till bussen. Hahah
 
Tjockis Max.

Höstfotografering.

Vi gjorde Pätkis-oboy som verkligen blev jättegott!

Jag och syrran besökt stan för att gå och fika på Arnolds. Ett måste när jag är hemma.

Amanda, jag och mamma åkte och fredagshandlade like the olden days. Jag tycker det är mysigt att åka och handla tillsammans, man träffar alltid någon bekant.

Jag och mamma bakade krydd-äppel muffins till fikapaus när jag och pappa hade varit ute och byggt på växthuset. Vill ni ha receptet? Mammas mat ♥

Pappa och jag byggde tillsammans på växthuset hela lördagen. Jag är verkligen spänd på att få se hur det kommer bli! Nu måste det bara övervintra så att man kan fortsätta på våren.

På torsdagen var jag till frissan. Passar på att gå när jag är hemma. Litar inte på någon här och priserna är sjuhöga! Det är alltid så trevligt att få gå till Majvor och jag blir alltid nöjd med resultatet! Senare samma dag hälsade jag på hos Momi&moffa och satt där flera timmar och njöt av deras sällskap. Lite innan klockan tre stegade jag in på gymnasiet och blev varmt välkomnad! Ljuvligt att få komma tillbaka och känna sig som hemma! Snackade lite med rektor Thomas, studiehandledare Sippan och goa kanslisten Ann-Helen!
 
På fredag lunchade jag med Jenny B på Svenska klubben. Skönt att få sätta sig ner över ett mål mat och bolla idéer och tankar. På kvällen träffade jag Marielle, Miina, Emma och Erro vid Sockan som så fint dukat upp till myskväll. Toppen kväll!
 
Klockan 17 på lördagkväll gick jag med pappa på Sportis match och som vanligt när jag står i publiken vinner dom! Det var riktigt bra match i bra sällskap och det var kul att hinna se dom spela när jag var hemma! Efter matchen fick jag skjuts av pappa till stan. Vi hade bestämt träff med Mia, Nina och Sofia. Ett bord för fyra var bokat på den nya restaurangen Wazaca. Stället visade sig vara riktigt bra! Och vi gjorde rätt i att gå dit. Starkt men gott! Sen besökte vi Sofias och Ninas lägenheter och kväll blev natt. Det var verkligen jättekul att träffas alla fyra igen.
 
Söndagen blev en känslosam dag. Men jag är tacksam över att ändå ha det så bra som jag har det! Vi ska verkligen lära oss att vara tacksamma för hur bra vi har det och lära oss att leva i nuet. Som vanligt gick tiden alldeles för fort igen. Men nästa gång hoppas jag hinna stanna lite fler dagar. Tack Vasa för denna gång!
 
 
4

Vasa, vi ses snart igen!

 
dagens - hunter - jott - modeblogg - oddmolly

varm pätkischoklad

 
choklad - oboy - pätkis
2