Sista augusti

 
Jag har börjat nytt jobb på Mehiläinen, jag har hejjat fram Sport till säger mot HIFK, jag har firat villavslutning hemma med feber, jag har umgåtts med vänner, firat reunion med vinkväll och utgång, jag har provkört massa bilar och jag har planerat och gjort upp stora mål för hösten 2014. Imorgon är det måndag och 1:a September en bra dag att kicka igång höstschemat på. Låt detta bli en hejdundrande höst! 
3

Bokat!

 

Lyckliiiiig! Jag och syrran har bokat biljetter till Ed Sheerans konsert i Globen i november. Det kommer bli magiskt! Denna människa skriver så otroligt fin musik och fina texter. Min absluta favorit låt på nya albumet är låten "Afire Love". Den berörde mej otroligt mycket och tårarna var nära när jag hörde den första gången. Lyssna på den här! Lova att lyssna på texten.
 
 
2014 - konsert
2

Magnum Dolce & Gabbana

 
Efter att ha sett denna glass på bloggar och instagram i flera veckor var jag tvungen att själv avgöra vad jag tyckte om själva glassen och inte bara om dess fina box. Och vet ni, jag gillar smaken lika mycket som jag gillar utsidan! Jag brukar gilla salt och sött blandat och kombinationen av pistachnötter och vitchoklad passar alldeles perfekt! Mmm..