victorias's secret


Den här påsen innehåller fin, fina saker som fick följa med hem från Victoria's secret butiken. Alla goda dofter, alla fina underkläder, väskor och fodral. Allt hade gärna fått följa med men jag fick bestämma mej för en doft till sist. Så nu har jag body lotion, mist och body wash i samma underbara doft.
 
Annars då? Vår föreläsare är sjuk så vi har varit lediga hela veckan. Det betyder självstudier. Jag klättrar snart på väggarna här hemma. Igår var jag till gymmet två gånger. Jag är så rastlös, men jag har fått massor gjort också som att tvätta, städa, maila, plugga förstås och för en liten stund sedan lämnade jag in en uppgift med deadline söndag. Det känns bra! Igår kväll fick jag ett mycket glädjande besked och jag är så otroligt lättad! Ikväll har jag min första klass på gymmet för i år så idag har jag lagt ner många timmar på att öva in koreografin. Trevlig torsdag kväll!
2014 - VS - Victoria's secret - victoriassecret
1

Clinique superdefense CC cream

 
Jag måste bara tipsa er om Cliniques CC cream, den är fantastisk! Den här färgade dagkrämen återfuktar, jämnar ut hudtonen och resultatet blir väldigt naturligt. Dessutom innehåller den solskyddsfaktor 30. Detta är helt enkelt en förbättrad, tunnare version av Cliniques BB cream. Fås för 305kr på Åhléns.

 
Jag steg upp klockan åtta, gjorde mej klar, slängde iväg ett lycka-till-sms till Amanda och knallade till gymmet. En halv timme på bandet och 15 minuter på crosstrainern blev saldot denna morgon. Skönt med morgonträning! Lite folk var det också. Får passa på nu när vår föreläsare är sjuk. I omklädningsrummet fick jag en mycket glädjande snapchat. Amanda hade klarat uppkörningen och har nu körkort. Du är grym syrran! Fantastiskt bra jobbat! Jag är stolt över dej.
CC Cream - Clinique - clinique cc cream - superdefense
2

Lila tulpaner

 
Jag köpte lila tulpaner hit hem. Fint med lite färg! Jag har städat hela lägenheten, bokat pass på gymmet, pluggat och nu är det snart dags att åka till jobbet. Ikväll ska jag hälsa på hemma hos kusin Louise. Imorgon har vi endast halv dag skola om vi alls har något, jag har varit ledig måndag, tisdag eftersom vår föreläsare varit sjuk. Skönt men vill så gärna träffa alla så för mej kan vi bra ha föreläsning imorgon!