Hockey VM final
Vi fortsätter njuta av vädret. Idag gick Elitloppet av stapeln på Solvalla några hundra meter från oss så vi gick förbi en sväng. Vi åt pizza i solen och köpte med oss fika till kvällens hockey match. Matchen är precis avslutad. Och jag säger bara super bra kämpat Finland! Ett silver är kanon bra! Idag är jag finländare! vi slog iaf Sverige..hehe
Men en sak jag inte förstår! Om rysslands coch inte får ha någon som helst kontakt med laget hur kunde han då få sitta där med mick i ärmen och snecka i örat? om det var sagt att han inte fick vara med vi medaljutdelningen, hur kunde han då få vara med? Jaa.. Jag tror jag lämnar mina åsikter om matchen där.. Bra kämpat iaf Finland! Ni var grymma! 
1

Gröna lund

Eclipse. Vi åkte den en gång ifjol och tyckte den var så härlig att vi var tvugna att åka den igår igen. Eftersom vi var ute i rätt god tid behövde vi bara köa en halv timme. Med sina 121 meter är Eclipse världens högsta slänggunga som svischar runt 70 km i timmen. Här har man iaf stans bästa utsikt.

Det hör ju till att åka till gröna Lund på sommaren! Det är så trevligt! Det här blir tredje sommarn som vi hänger på grönan. Jag ser fram emot konserterna! Även om det för mej tyvärr inte blir så många i år.


Vi ville förstås åka våra favoriter, den ljusblåa Jetline och trä berg-och dalbanan Twister. Det blev en härlig dag med strålande väder på Grönan med lasagne och pannkaks buffét och pirr i magen.

Lyckan när man hittar denna på Willys


Jag godisstrejkar och har gjort det ett bra tag nu, men glass, nu när det är sommar, det måste man ju få äta! Att hitta Fazers Salmiakki glass i matbutiken gjorde min dag!