Ett år sedan

 
Ett år sedan den här bilden togs. Julöppning i stan och skyltning på NK. Den här bilden är en av mina favorit julbilder. Jag har verkligen varit usel på att fota och blogga den senaste tiden. Det kommer jag nog mest ångra senare då jag vill kolla tillbaka i bloggen. När jag ser den här bilden vill jag ta med kameran ut och fota allt. Så jag tar med mej den här inspirationen och ska imorgon bränna av bilder så den här bloggen får lite liv igen! Ha en fin fredag kväll! 
2

Whistler mountain

 
Jag vill ha pudersnö! och mycket får det gärna va. Idag är det lite rimfrostigt ute och det känns genast mycket ljusare och mysigare. I Februari är det 1 år sedan vi var till Canada och spenderade en vecka i Whistler och skidbackarna. Friheten att kasta sig ut i backen och rusa ner de ger en sån otrolig kick och en flygande känsla. Adrenalinet pumpas ut i kroppen och suget i magen ger någon sorts skräck-blandad förtjusning i det hela.
Denna vecka har jag saknat snön lite extra mycket!

Ed Sheeran @ Globen

 

Alltså jag vet inte hur jag ska kunna beskriva känslan under konserten! Den var helt otrolig! Vilken konsert, vilket framträdande och vilken fantastisk människa han är den där Ed ♡ Bara han med en gitarr på scen, kan det bli bättre? Helt magiskt!