någonting fint som piggar upp


 
Nu när det blivit kallare ute var det dags att göra om lite på trappan. Nya höstblommor för att pigga upp lite i oktober mörkret. Jag vill ha en "gran" eller tuja till terassen som jag kan lägga lampor i till julen. Jag hittade en passlig liten gran i kruka på Plantagen som jag tror kommer bli bra på terassen. Sen behöver jag bara hitta lampor och en fin lykta så får sig bakgården ett lyft inför vintern.
 
 
Tänkte lägga leka kulor i bottnen på den gamla mjölktunnan och sen plantera någonting fint i den som också kan få stå på bakgården. Vi har inte hunnit satsa på någon trädgård än men jag ser framemot att i vår få fixa ute på gården. Nu ska jag åka och hälsa på mina föräldrar och imorgon ska jag jobba igen. Må gott!

throwback

 
1

Höstlovs tankar

 
 
Hur spenderar ni ert höstlov? Har ni höstlov? Vi har höstlov hela veckan och jag pluggar samtidigt som jag försöker tänka att jag ska ta det lugnt, passa på att njuta och bara få vara utan att behöva känna pressen. November är lika med en drös deadlines och om jag vill försöka ha det mesta klart i tid så jag slipper stressjobba veckan innan så är det tid att börja på nu. 
 
Idag ska jag iaf hälsa på momi & moffa, åka och titta på tapeter och kakel med en god vän och senare ska jag och syrran ordna med hemma-spa. Ni vet så där höst-mysigt som det bara kan bli.