SONOS

 
Vi har köpt ett nytt skrivbord åt mej så att jag kan sitta och jobba med mina skoluppgifter (breda ut mej) någonstans. En ny SONOS högtalare har också fått flytta in. Smidigt att kunna koppla upp sig via wifi och använda iPhonen/mac:en som fjärrkontroll. Inga sladdar, inget trassel. Jag kan sitta var som helst i lägenheten och byta låt. Bra ljudkvalité och snygg design! Det ni! Dessutom gillar jag namnet! Har ni märkt att man kan svänga SONOS uppochner och det står fortfarande samma sak! 
 
Skoluppgifterna börjar vara gjorda inför den kommande veckan som kommer bestå av engelska, finska, gitarrkurs, gruppdiskussion, barnkultur och media. Intressant! Ikväll väntar som vanligt cirkelträning och yoga på gymmet! Ses där! 

Härliga vinterväder!

 
Jag önskade mej snö i mängd och massor och det var vad jag fick! Nu gäller det att passa på att njuta så vi varvar slalomåkning med snöänglar och promenader i vårt vackra vinterland. Idag väntar gymmet och eventuellt en tur med skridskor på isen. 

caterpillar

 
Jag måste visa er mina absolut bästa vänner den här smällkalla vintern. Mina CATERPILLAR skor som jag fick av sambon i julklapp. Snygga, varma och jätte bekväma. Så nu har jag och sambon likadana. Hehe.
Mätaren i bilen visade -27°C när jag körde hem från gymmet så jag tänker inte anstränga mig för att stiga upp ur soffan mer idag. Jag har tränat ben på gymmet, gjort en hel massa skolarbeten, städat lägenheten och planerat helgen. Imorgon kommer syster äntligen hem igen och vi ska fira hennes födelsedag! Må gott!