Den bästa midsommarhelgen hittills

 
Har precis upplevt bästa midsommarhelgen i mitt liv! Jag har träffat så många härliga människor, ätit alldeles för mycket god mat och sovit alldeles för lite. Finland är allt bra vackert! Sommarkvällar som dessa ♡

Lately

 
Jag varvar trädgårdsarbete med målning och träning, fina kvällar med vänner och roadtrips. I lördags var vi till Jeppis på lite shopping och fick äta världens godaste glutenfria pizza på mr Banks. Rekomenderar verkligen att ni tar er dir om ni är på besök i Jakobstad! Pinnstolarna målas som bäst och snart har jag finfina stolar till köket! 

välkomna hem till mej

 
Välkomna! Det är långt ifrån färdigt men såhär bor jag nu och trivs jättebra! Fortfarande fattas en hel massa möbler och grejer men man får ta lite i taget. Idag har pappa köpt möbelfärg åt mej så nu ska pinnstolarna i köket få lite färg. Resultatet får ni se i helgen bara jag hunnit måla allt. Tavlor på väggarna saknas och mattor på golven, jag behöver köpa en spegel och en byrå och kanske också en och annan lampa. Det blir nog en trip till Ikea snart tror jag, och så var det ju en tvättmaskin också...Jag får helt enkelt bo här och känna efter lite hur jag bill ha det och ta lite i taget. Må gott!
 
 
1