Påskdagen

 
Jag har precis avnjutit en hejdundrande påskfrukost med min familj och börjar inse att det nu är dags att läsa på tent om jag alls ska hitta motovation idag.
 
Igår kom flera häxor och påskharar på besök och jag och Amanda fick dela ut kinderägg och önska glad påsk. Senare var vi bjudna över på tjejkväll till Emma. Så härligt att träffa alla igen! Jenny var hemma från Göteborg och Erro var med på facetime från USA. Riktigt trevlig kväll!
 
 
Äggen är målade med gammalt nagellack. Enkelt och snyggt!

måla påskägg

 
Att måla ett påskägg, något jag egentligen hade planerat att göra förra året till påsken. Jag hade köpt ett ägg men jag målade det aldrig. Idag hittade jag ägget igen och tog snabbt fram målarburken och pensel så att det verkligen skulle bli av denna gång. Enkelt och snyggt och imorgon ska det fyllas med massa godsaker!
 
 
 
 

att fylla väggarna

Jag tycker det är svårt att hitta något till våra väggar. Dels för att vi precis möblerat om och köpt nya möbler, dels för att jag inte riktigt gillar tapeten bakom, den är liksom svår att matcha. Igår kväll hittade jag massa snygga tavlor och ramar på nätet som jag borde klicka hem för att kolla hur det funkar på väggen. En hylla av något slag borde vi också hitta men det får bli ett senare projekt. Nu ska jag vila lite, har drabbats av pampas-flunssan och ska försöka kurera mig med ingefära och citron.