Julmysigt hemma

pappas dag

 
Söndag och farsdag. Jag vaknade tidig och for iväg hem till mina föräldrar för att fira pappa på farsdag. Tyvärr hade huset förvandlats till sjukstuga och hela familjen låg, en i feber och ögoninflammation, en illamående och en nyopererad. Vi åt smörgåstårta till frukost, umgicks en stund, bokade en stuga i Levi till sportlovet och sen åkte jag hem för att inte utsätta mig för allt för många baciller.
 
Tack pappa för allt du gör för mig! Tack för allt stöd och pepp, för alla kloka ord och alla skratt! Jag uppskattar våra långa samtal om allt mellan himmel och jord som kan räcka i flera timmar när både du och jag blir alldeles för ivriga och vill ta reda på mer om en grej vi kommit på.
Tack och krya på dej!
1

Detta fantastiska väder

 

Super-mega-härligt-höst-snart-vinter-väder på en lördag! Så skönt att det äntligen börjar bli vinter och lite kallare väder. Det här vädret gör mig lycklig! Så fort jag är klar med mina uppgifter ska jag ta mig en promenad och njuta av solen. Snart är detta eviga skolarbete äntligen över och jag får koncentrera mig på praktiken i fyra veckor. Jag kan knappt förstå att jag kommer slippa åka till Jakobstad i fyra hela veckor?! Såå skönt det ska bli med praktik.