k e n t 1990-2016

Pappa, jag och syrran befann oss i en slutsåld vasa arena igår kväll för att lyssna på kent. Deras allra sista spelning i Finland. Jag hade inga förväntningar när jag åkte dit eftersom jag nog egentligen inte är ett så stort fan men konserten var helt grym med fantastisk scen och jätte bra ljudmix!

Avskedsturnéns sista spelning i Finland. För mig som inte känner till alla deras låtar var det fint att få höra dom mest kända.

En riktigt superkväll!

Frost i gräset

En månad har gått sedan mamma och pappa åkte iväg till Spanien. Igår kom dom hem bruna, glada och en massa upplevelser rikare! Skönt att få hem dom igen. Dom har varit saknade. Här då? Här är allt som vanligt. Vi går mot kallare tider och rutorna på bilen ska skrapas på morgonen. Tentveckans sista tent skrevs igår och fredagkvällen spenderades i targa hallen. Ikväll blir det Kent konsert med syrran och pappa.

Söndag 23 oktober 2016

Sista "höslovs"-dagen är här. Det har varit otroligt skönt med en undervisningsfri vecka! Tyvärr gick den som vanligt alldeles för fort och lärarna har nog sett till att vi verkligen ska ha att göra. Nu sitter jag framför datorn och försöker plugga det sista inför morgondagens tent. En välbehövlig paus i form av en promenad gav mej nya krafter för att igen orka sitta en stund innan det blir träning på gymmet med syster.

Igår kom första snöflingorna och man kan verkligen känna att vintern är på gång. Äntligen! Jag vill ha snö i mängd och massor!