Kort igen!

Före / efterÄntligen har jag kort hår igen! Tusen miljoner tack till bästa Jennifer på Hair House som gör mig så fin i håret varje gång. Jag är jätte nöjd! Denna gång valde jag att bara klippa håret, så färgen ni ser i roten är min egen. Det får va så ett tag nu tills jag kanske lägger lite slingor i det nästa gång. Skönt att slippa de slitna lägderna då jag tror att gravidhormonerna också gjort sitt och håret därför känts extra slitet i topparna innan besöket hos Jennifer igår. 

graviduppdatering

På onsdag går vi in i vecka 16. Allt känns så spännande nu! Jag har äntligen kunnat börja slappna av efter första trimestern som mest bestod av oro och illamående. Jag mår fortfarande illa men inte lika illa som tidigare. Jag har också kunnat slappna av mer nu än tidigare. Nu börjar magen synas och jag får inte på mig kläder (speciellt jeans) som jag tidigare använt. 


Jag märker också på håret och på min hy att den förändras. Till all lycka får jag åka till min sister-in-law, Jennifer, på Hair House på onsdag och piffa till mig lite. Då tänker jag klippa kort igen. 

Annars, Hur tänker ni som är/har varit gravida om att slinga håret? Jag har valt att inte göra det den här gång då mitt hår ändå är en aning solblekt nu men senare i höst... Kan man slinga håret? Kan man inte? Vad finns det för rekommendationer? 

2

De första babykläderna

 

Efter första ultraljudet, då allt såg bra ut, kunde vi inte låta bli att köpa något till skrutten. Jag hade hållit mig från att titta på och köpa något till dess att jag verkligen var säker på att allt var okej. Det var viktigt för mig att köpa någonting konkret. Något att få känna på. Allting har känts så långt borta hittills. Förstår ni hur jag menar? Men nu får jag sitta och krama de små stumporna och fundera på allting som ska införskaffas och förberedas. Det är liksom en del av förberedelserna. Att bygga bo. Det känns roligt och otroligt spännande!