DIY vagnmobil och babygym

 
Babygymmet är på gång. Anton har kapat till delarna och jag har knåpat ihop det som ska hänga i gymmet. Nu behöver jag bara åka och handla färg och få ihop själva ställningen sen är babygymmet klart. Av kulorna som lämnade över gjorde jag en vagnmobil. Som ni kanske märkt kör vi på det här med grått, vitt, trä-färgat. Snyggt och enkelt enligt mig.
 
Snart ligger du där vår lilla skatt ♡
1

God Jul från oss

 
God Jul från oss i sjukstugan! Anton fick högfeber, troligtvis influensa i fredags. Då intog vi vågrätt läge och här ligger vi än. Med undantag igår, då firade vi julafton med nära och kära. På dagen på skillda håll och på kvällen tillsammans. Nästa år blir det annorlunda, då är vi tre. Då blir det nya jultraditioner. Jag ser så mycket fram emot nästa år då vi har en liten med oss!
 
I år firade jag på dagen med min familj och på kvällen med släkten traditionsenligt med allt som hör julen till. Kalle Anka, julmat, Karl-Bertils jul, klappar och gemenskap. Efter julklappsutdelningen hos min mommo&moffa åkte jag hem till svärföräldrarna. Där kom två tomtar på besök och när de rullade in varsin cykel åt mig och Jennifer höll vi på att ramla ur soffan. Kvällen fortsätte med fler överraskningar, mer än man någonsin kan önska sig! 
 
Idag har vi bara tagit det lugnt och njutit av god mat hos svärföräldrarna. Nu ska vi fortsätta kurera oss. Tur att det kommer många filmer på tv. 
 

ett rum till en liten kille

 
Åh vad vi längtar efter dig! Det börjar kännas mer verkligt för varje dag som går och vi pratar om honom hela tiden. Det här blir också sista julen som vi firar som vi brukar, nästa år blir annorlunda och vi får börja med egna jultraditioner. I år tar vi det lugnt på jul och njuter av ledig tid tillsammans.
 
Vi förbereder oss med att fixa i lill grabbens rum. I veckan har vi lagt upp tavlor och igår fick vi ett stort paket från Jollyroom på posten som bl.a. innehöll spjälskyddet till sängen och amningskudden som syns i stolen på bilden. Anton har kapat upp delarna till en bokhylla och till babygymmet så snart börjar allt vara klart. Det är sånt vi får pyssla med nu på jullovet.