mönster

 
God kväll! Fredag kväll och det är alltid lika underbart att få sitta framför brasan och njuta av veckans bästa kväll. Medan mina vänner är ute och firar Pampas nationaldag är jag hemma och tar igen mig efter veckans daghemspraktik. Det är så skönt att få vara i hemknutarna och slippa köra till Jakobstad! Jag trivs jättebra på min praktikplats och ser fram emot våren där. Dess värre känner jag mig lite krasslig nu men jag tänker vila ikväll och gå i bastun så kanske det känns bättre imorgon.
 
Helgens projekt är många, det blir fönstertvätt, hockeymatcher, städning, kalas, båt-målning och så ska jag fortsätta med nattduksborden som jag började med i veckan. Anton sågade till delarna i björkfaner och jag ska måla och skruva ihop dem.
 
Jag har många nya inredningsidéer och tycker bäst om att snickra och fixa själv. Då får man det som man vill ha det. Det blir mycket svart, vitt och grått i olika mönster. Ungefär så som på bilden. Men också med inslag av trä och betong som möter metall och plast.
 

Söndagar

Vi tankar d-vitamin

Jag kan inte beskriva hur skönt det har varit att få komma iväg. Denna gång har jag verkligen kunnat släppa allt hemma och bara vara. Vädret här har varit bättre idag och vi njuter för fullt. Idag har min fantastiska sambo stått för maten. Vi bjöds på vitsvanshjort, klyftpotatis och fantastiskt god sås. Lyckan är att ha en matintresserad jägare till pojkvän som lagar lyxmiddagar. 

Nu så här efter bastun börjar man känna sig en aning mör och det är skönt att få gå och lägga sig. Imorgon är sista dagen i backen och enligt väderleksraporten ser vi ut att ha riktigt tur med strålande sol sista dagen.