diy grytunderlägg

 
I Levi såg jag ett jätte fint grytunderlägg i en affär. Jag tänkte genast att ett sånt måste jag göra själv. Med några träkulor och band blev det såhär snyggt!
 
 
För att göra underlägget ännu stadigare kan man trä i en järntråd istället för lädersnöret. Se till att knyta spänt så att formen på underlägget hålls.
 
 
Super enkelt och väldigt snyggt! Vill man så kan man ju självklart måla kulorna för att få mera färg på underlägget. Personligen gillar jag träytan.
 

grönt

 
Jag fick en Pelargon av svärmor här om dagen. Den piggar upp i vardagsrummet! Jag gillar lite färg i kontrast till allt det svarta, vita och gråa hemma hos oss. En helt vanlig lerkurka piggar också upp och passa perfekt på vardagsrumsbordet.
 
Nu när skolan äntligen är över för terminen och alla praktikuppgifter är inlämnade, kan man med gott samvete börja koncentrera sig på annat igen. Dräneringen runt huset är klar och nu håller vi på med terassbygget. Sen ska jag börja på med trädgårdsarbetet. Det kommer bli så fint här med lite buskar, stenar och gräsmatta!
1

sovrummet

 
Sovrummet börjar ta form. Ännu saknar jag tavlor på väggarna men annars börjar det vara klart. Nattduksborden har vi snickrat själva, ramarna är från IKEA, planscherna på väggen är från desenio och den på nattdukspordet har jag själv skrivit ut. Lamporna är gamla fynd som blev som nya med lite färg.