mina favoriter ur mammalådan 2017

 
Alltså det fanns ju så grymt mycket fina saker i lådan! Allting. Det är helt otroligt att man som blivande föräldrar får en hel låda med kläder och andra nödvändigheter helt gratis. Man är otroligt tacksam!
 
 
Min absoluta favorit i lådan var den gul-vit randiga bodyn från Pippi. Så härlig färg. Jag som annars inte är så mycket för färger, men den här var riktigt snygg.
 
 
Den fodrade vinterhalaren för inte glömmas bort och inte heller handskarna och de små mjuka skorna. Jättefina och mysiga och kommer säkert komma till användning många gånger i vinter.
Färgerna i lådan passar oss. Mycket grått och vitt och ganska neutralt. Passar en liten kille. Kläderna kändes mjuka och ser iaf ut att vara av bra kvalité.
1
EVELINA

Jättefina grejer! Vi fick förra årets mammalåda och jag var nöjd med den, tycker man kan inte vara annat än nöjd när man får något gratis :D Och vi har använt väldigt mycket ur lådan, de kläder som man inte gillar alltför mycket så går bra att använda hemma, särskilt i början blir det ju ganska många klädbyten per dag.

Ha en fin fortsättning på helgen!

Svar: Jag håller helt med dig! Tänk vilken otrolig förmån att få en hel låda kläder! och precis som du säger, med många byten behövs det ändå rätt mycket kläder i början.
Tack detsamma och tack för din kommentar! :)
Cecilia Smeds