Bugaboo Buffalo Alu Black

 
Här är den! Vår alldeles perfekta vagn. Det blev hel svart med aluminium chassi av tre enkla orsaker
  1.  Den fungerar som enkel och snygg bas. Man kan alltid pigga upp den med en snygg åkpåse.
  2. När vi beställde vagnen visste vi inte om det skulle bli en tjej eller kille så vi ville ha något som kändes neutralt.
  3. Andrahandsvärdet är bra på dessa vagnar och jag tror att svart kan vara enkel att sälja vidare sen.
Än så länge har den inte rullat många metrar men jag ser framemot våren då man får packa ner lill-killen i den och rulla iväg. Även om den tar upp utrymme i halva hallen så SKA den ändå stå där. Den är så fin. Ni vet, man vill bara titta på den, putsa däcken och rulla den över parketten innan man går och lägger sig.
 
Nu behöver jag bara hitta reflex till den. Undrar om det finns typ reflexklisterlappar som går att klistra fast på chassit eller hur ska man göra?

2

Britax + Bugaboo

Alltså jag fullkomligt älskar vår Bugaboo Buffalo! Den är så stabil, smidig och snygg! Här med Britax babyskydd på chassit. Tänk vad praktiskt att kunna fästa bilbarnstolen direkt på vagnen. Om lill killen har somnat i bilen så är det bara att fästa babyskyddet på vagnen och rulla vidare. Näe, hur smart som helst! Enda som krävdes var en adapter som Bugaboo säljer sen var det bara att klicka fast. 


Jag ska visa själva vagnen med liggdelen och suffletten i ett nytt inlägg! 


vi väntar en....

 
POJKE! Helt otroligt underbart! Vi är sååå glada och stolta och längtar så mycket efter att få träffa dig. Den där känslan då barnmorskan berättade för oss att det var en liten kille är obeskrivlig. Det är som att den lilla där inne får en identitet på något sätt.
 
Jag har känt på mig att det är en pojke hela graviditeten. Trots att alla test ofta visat på en tjej. Vilket igen bevisar att man inte ska tro på allt man läser på internet. Vi är iaf jätte glada och spända på att få träffa vår lilla kille i februari. Vi har självklart börjat fundera på namn och har redan flera favorit namn. Jag har fastnat för pojknamn på E. Något mer tänker vi inte avslöja i detta skede.