Måndag 5 februari

 
Måndag 5:e februari. 17 dagar kvar till BF.
 
Jag kikar in för att ge er en liten statusuppdatering. Idag är det måndag och jag är påväg in till stan för en lunch med min småkusin. Helgen har varit lugn och än så länge är det ingen som vill titta ut. Han mår så bra där inne så han har inge brottom än.
 
I fredags kom Isabelle på besök och vi såg HC Älgarna vinna över Bambis från läktarplats sen blev det fredags häng hos Jennifer och Robin. När vi kom hem slocknade både jag och sambon genast.
 
Medan våra killar drog ut på jakt tillsammans på lördag morgon fick jag bebismysa med Pernilla och lilla Mirella. Så skönt att hänga tillsammans! Dagarna blir så långa då man bara går här hemma ensam. Pernilla hade gjort lunch till oss så vi åt tillsammans då killarna kom hem från skogen. Vilken lyx alltså!
Lördagkväll spenderades hos mina föräldrar med gamla bebisfilmer och mera mat. 
 
På söndag tog vi en tripp till stan bara jag och Anton. Mysigt att umgås bara vi två. Det kan hända att det inte blir så mycket av det snart så det gäller att passa på. Jag har blivit så himla sällskapssjuk nu i slutet av graviditeten. Vill bara hänga på Anton då han kommer hem från jobbet. Haha stackarn!
 
1
Pernilla

💗

Svar: Tusen tack för att vi fick komma och umgås med er 😘
Cecilia Smeds