bedside crib och dagens rådgivningsbesökSängen är bäddad och klar för en liten att anlända. Här hoppas vi att han kommer sova gott! En bedside crib säng var ett bra alternativ för oss. Sovrummet är inte jätte stort men vi ville ändå att han skulle sova med oss så denna blev lagom.
 
 
Han kommer säkert ändå samsova med oss men då är det bara att flytta över honom till egen säng sen. Det känns praktiskt att kunna nattamma utan att behöva gå upp. Jag är bara så rädd att jag ska rulla över honom om jag sover brevid honom. Kanske kan han ligga i sitt babynest? Så har jag läst att de små heller inte ska sova under samma täcke som en själv utan ha egen filt? Så mycket att tänka på! Vi får helt enkelt se vad som fungerar bäst för oss och vår bebis. Svårt att veta det nu.
 
 
Idag var jag till mödrarådgivningen igen. Det kanske var en av de sista gångerna innan det är dags. Bebis växer och verkar må bra vilket är huvudsaken. Jag börjar bli riktigt svullen och har samlat på mig mycket vätska de senaste veckorna. Speciellt händerna har blivit riktigt stora. Fingrarna är som tjocka korvar. Jag har nästan helt slutat med salt och jag försöker dricka mycket vatten. Så förhoppningsvis hjälper det. Jag vet inte vad man mer kan göra? Det är väl bara att stå ut någon vecka till.
2
Sara

Vi har också beställt en sån :) eller inte helt samma, men liknande bedside crib.

Svar: Vad roligt! 😃 känns så praktiskt att kunna ha den brevid sig på natten så slipper man gå upp 👍🏼☺️
Cecilia Smeds

Sara

Har tänkt precis samma :) Och jag fick meddelande idag att den kommit till posten!! yey.

Svar: Åh så spännande! :) Allt känns mera verkligt då man får sängen på plats :)
Cecilia Smeds