en dag som mammaledig


8.00 Alarmet ringer. Jag passar på att morna mig i sängen och läser sen ca 30 minuter innan jag stiger upp. Nu just läser jag boken "Att föda" av Gudrun Abascal. Rekommenderas!
 
 
9.30 Jag stiger upp och går i duschen.
 

ca 10.00 Frukost. Gröt med norsk blåbärssylt, te och vatten. Jag läser alltid Vasabladet till frukosten. Ibland sitter jag i soffan framför Godmorgon Sverige och ibland är det skönt att bara sitta i köket i lugnet.
 
 
ca 10.30 Igår slängde ihop en muffinssmet. Världens godaste och enklaste kladdmuffins med endast 7 ingredienser. Här om dagen gjorde jag mockarutor. Jag tänker att när bebisen kommit och vi fått komma hem från BB kommer vi säkert få en del gäster som vill hälsa på och då kan det vara bra med fika i frysen som går lätt att tina upp och bjuda på. Annars går förmiddagen åt till att städa och plocka lite, tvätta kläder eller vila. Det beror på dagsformen.
 
 
ca 08-10 tiden. Förstås kan det ju hända att jag ska till mödrarådgivningen på kontroll, har en läkartid eller liknande. Då brukar det ske ungefär den här tiden.
 
 
ca 12.30 Till mellanmål blir det knäckemackor och frukt eller yoghurt i soffan framför TVn. Och såhär ser det alltid ut efter att man ätit nuförtiden. Haha
 
 
ca 13.00 Jag försöker komma mig ut på en lugn promenad varje dag. Svärfar har plogat upp en väg så man kan gå ända ner till Börängen. En passlig promenad för mig. Mina Ice Bugs, var en bra investering denna vinter! Nuförtiden använder jag bara Antons jackor, de är de enda som passar.
 
 
ca 14.00 Jag slår mig ner i soffan för att vila en stund efter promenaden. Jag slö-kollar tv med ena ögat medan jag läser bloggar med andra. Det är mysigt att bara ligga på soffan och känna när bebisen sparkar. Sen börjar jag på med maten så den hinner bli klar tills Anton kommer hem.
5
Arianne

Vilket härligt och ärligt inlägg, bra i både text och bild.
Ett stort lycka till den dagen det är dags! :)

Svar: Tusen tack snälla! 😍
Cecilia Smeds

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Linnéa

åh vad fin din mage är!!

Jag kan inte ens föreställa mig hur det där ska kännas.. du verkar ha snygg klädstil också!!

Längtar du tills du ska få bli mamma?

Skulle du vilja skicka recept på muffinssmeten? =) gärna till min hotmail!

Louise

Smart idé att baka och frysa in :) Hoppas allt går bra med den lilla när det är dags!

Daisy

Mysigt att gå i väntans tider :-) Saknar det ibland.. :) När är bebisen beräknad? Kram